Gallakjolehunting

Det usmukke køkken

Vi er nogle rodehoveder herhjemme. Derfor vil der ikke komme skønne boligreportager her på bloggen. Grundlæggende mangler vi opbevaringsplads – men nok også bare en beslutning om, at hver ting har sin bestemte plads. Sådan er det ikke, og ingen af os gider ærligt talt gå særlig højt op i det (kun når det enkelte gange stiger mig til hovedet, og jeg med let vrede i stemmen får vrisset noget om det ufede i en indretning med sokker og tøj udover hele gulvet og papirer, som har ligget ugevis på både sofabord og spisebord).

Jeg har dog stadig tænkt mig at dele billeder fra vores hjem. Det er jo netop det, der er formålet med bloggen. At vise et helt almindeligt hjem, hvor tingene flyder rundt omkring, og billederne hænger lidt skævt. Fordi livet leves (eller tilbringes på langs i sofaen efter en hård nat og ligeledes dag), og der ifølge os bliver spildt umanerligt meget liv på at rydde op og gøre rent. Man vil derfor ikke finde billeder egnet til inspiration til egen indretning på denne blog.  Jeg får selv mega stress over den slags billeder. Jeg siger ikke, at jeg ikke ville elske at bo sådan. Det giver jo en helt anden ro, at der er styr på tingene, og at man ikke bliver nødt til at rydde op, før man enten kan komme til at gøre rent eller, som tilfældet var i går aftes, kan komme til at lave mad. Jeg siger bare, at virkeligheden er en helt anden herhjemme.

Køkken INDEN madlavningen for alvor gik i gang

Køkken INDEN madlavningen for alvor gik i gang

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gallakjolehunting