Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

2 kommentarer

  1. Anja

    Åh, jeg kender det kun alt for godt… Min datter er 3½ år og at afsætte tid til motion står ret langt nede på min liste.
    Den følelse indeni, af at føle sig plump og at kroppen bare ikke har den samme energi som før, det er for mig at føle mig fed. Min vægt er også som før, så det er ikke så meget det, men noget har ændret sig alligevel…

    • Usmukhedsprojektleder

      Det er også en virkelig dum, ond cirkel, ikke? Man ved jo, man får mere energi, hvis man rører sig lidt, men at finde energien til det efter en hel dags krumspring med lillepytten. Det er altså virkelig svært. Og der er jo også andre ting i livet end motion. Sofalivet og netflix f.eks. Det skal jo også passes 😀

FØLG DINE YNDLINGSBLOGS
Du kan nu følge dine yndlingsblogs og se deres nyeste indlæg på bloggersdelight.dk