Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

4 kommentarer

 1. Soldier's wife

  Hej. Nu har jeg hoppet gennem flere af dine indlæg – synes vi har en del fællesnævnere, ikke mindst at vi har fået lysten til at blogge næsten samtidig:-) Købte selv præcis samme juice-monstrum for et par uger siden og er SÅ glad for den, men tænker at jeg nok ikke ville få brugt den nær så meget hvis jeg ikke gik hjemme på barsel… Men får drukket juice i mængder som aldrig er set før (her i hjemmet).
  Må jeg spørge om du er basis- eller plus-blogger?
  Mvh Christina
  http://www.soldierswife.bloggersdelight.dk

  • Usmukhedsprojektleder

   Hej Christina
   Ej hvor pudsigt! Du har måske nogle gode juiceopskrifter, man kan låne? 🙂 Jeg pønser på at lave små juiceis med saften, så krudtuglen kan få noget sundt at sutte på i varmen, men jeg er kun lige nået til at få købt isbeholderne. Mere om det i et andet indlæg, når jeg når så langt. Jeg tænker bestemt, at det må være lettere at få tid til at juice, når man er på barsel. Tillykke med den lille 🙂
   Jeg er i øvrigt plusblogger. Det er rart at kunne følge med i, om der overhovedet er nogen, der læser det, jeg skriver.

 2. Soldier's wife

  Det kan du tro:-) Elsker ingefær, så det har jeg i næsten alle juice. Også tit en mynte-kvist, men det er jo smag og behag. I morges lavede jeg ananas/æble/appelsin, smagte skønt. Har også flere gange lavet rødbede/æble (synes rødbede/gulerod bliver lidt tung i det – måske den er bedre om vinteren?). Prøver mig egentlig bare lidt frem med hvad jeg har “på lager” og er endnu ikke stødt på en sammensætning der ikke kunne drikkes. God ide med is, men hvad mon der sker med det der skum der samler sig på toppen? Jeg venter på at du har afprøvet det og skriver et indlæg om det:-)

  • Usmukhedsprojektleder

   Har prøvet kombinationen rødbede/æble/ingefær. Den er klart bedre, end jeg havde regnet med. Jeg må ud og have købt nogle appelsiner og ananas 🙂

FØLG DINE YNDLINGSBLOGS
Du kan nu følge dine yndlingsblogs og se deres nyeste indlæg på bloggersdelight.dk