Den der fødsel, ik'

Vi har fået nye lamper, og jeg har fortrudt!!!

En ting, man i hvert fald ikke kan kalde os, det er hurtige til at få indrettet vores hjem. Her to år efter indflytning har vi stadig mange hængepartier. Et af dem, som vi lige har fået klaret, er belysning i stuen. Men nu har jeg fortrudt!

Jeg havde længe kigget på disse fine lamper fra ellos:

Lampe

Jeg havde sågar ønsket mig to i julegave, men fik dem ikke. Som den nærigrøv og ubeslutsomme sjæl, jeg er, havde jeg mega svært ved at klikke dem hjem selv. En dag for nogle uger siden havde Netto så lige pludselig nogle lamper som spotvarer, og jeg tænkte ved mig selv, at de da godt kunne gå an. Jeg var nemlig dødtræt af ikke at kunne se noget i vores stue, efter vores standerlampe døde. 149 kr. pr. styk var også en overkommelig pris, så jeg slog til. Jeg stod godt nok med dem i indkøbsvognen og fik en smule kolde fødder, men tænkte, at jeg vel bare kunne få pengene tilbage, hvis det ikke gik. Men det gør man jo ikke… Og pludselig en dag havde vi besøg af svigerfamilien, som hjertens gerne ville hjælpe med at sætte dem op og vupti, så hang de der:

 

Blå lamper

Shit, jeg er ikke særlig stolt af vores stue. Som jeg i øvrigt skrev lidt om her, så er der ingen rød tråd i vores indretning, og jeg har aldrig været særlig vild med farven orange. Godt klaret at vælge et billede, hvor det er en af de primære farver, ik’? Og ko-billedet oven på højtaleren i hjørnet? Det er til ære for min søn. Der er faktisk to mere ved højtaleren i højre side. Tak mor, fordi du lige fandt dem frem fra gemmerne derhjemme og syntes, de trængte til et nyt hjem…

Nå, men jeg har skide meget fortrudt, at jeg købte de lamper, for jeg er helt sikker på, at de andre lamper havde pyntet en hel del mere. Vi er desværre langt fra rige, så nu må lamperne blive hængende. De fungerer jo faktisk også til formålet. Jeg kan i hvert fald godt se noget i vores stue nu. Man kan sågar sidde i sofaen og læse en bog om aftenen, og så kan man vel ikke forlange meget mere af et par lamper, vel?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den der fødsel, ik'