Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

2 kommentarer

  1. Sia Rumessen

    Jeg grinede simpelthen så meget over dit indlæg, særligt over farvelægningen af trappen og hullet i væggen med rester af rød maling. MEN for pokker! Når det foregår indenfor hjemmets egne fire vægge så er det alt andet end noget at grine af. Hvis det bare er en lille trøst, så kender jeg til ALT om at tælle til en million, dybe vejrtrækninger, flugten på værelset, råben og skrigen (Gælder både mor og barn) og flyvende genstande. Uhh og den bedst: trusselspædagogikken! Jeg ved du er en fantastisk mor, og vi gør sgu da vores bedste! Men de der superkræfter de hører ligesom kun til i tegnefilm ikk? Må du få en dag med et minimum af konflikter!

    • Usmukhedsprojektleder

      Åh Sia! Tak for din kommentar. Det er så rart at vide, at man ikke er den eneste, som ikke kan overholde børneopdragelsesreglerne. Gid man kunne få nogle af de der superkræfter. Når man læser artikler om børneopdragelse og gode råd til det, så føler man nogle gange, at de er skrevet til forældre med superkræfter. For hvad så, når man har talt til ti tusind gange, ikke har nogen livliner at ringe til, og det ligesom ikke hjælper på at få badet lilletrolden, at man er gået ind i et andet rum for at trække vejret – trolden er jo ikke blevet mindre umulig i mellemtiden, og så starter man bare forfra på at tælle til ti tusind gange. Kan man mon blive syg af at undertrykke sine følelser på den måde? Som i mavesår, stress? Det føles i hvert fald ikke særlig sundt.

FØLG DINE YNDLINGSBLOGS
Du kan nu følge dine yndlingsblogs og se deres nyeste indlæg på bloggersdelight.dk