Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

2 kommentarer

 1. Signe

  Søde dut respekt for at du udnytter muligheden for at være så meget samme med vilter og Allie så meget som muligt…..det er en super sej overskudsmor….der ikke ved hun har overskud der beslutter sig for det
  Du ved du altid kan ringe. Jeg kan se på jacobs vagter at jeg får MANGE aftner alene, så jeg er altid klar til en sludder

  – Jeg har selvfølgelig også et chokoladelager
  Kæmpe knus

  • Usmukhedsprojektleder

   Det er så VIGTIGT at vide, at du, kære Signe, med det altid skinnende hjem og velopdragne unger også har et chokoladelager. Du er mit forbillede og også lidt årsagen til min stress over mit eget hjem nogle gange.

FØLG DINE YNDLINGSBLOGS
Du kan nu følge dine yndlingsblogs og se deres nyeste indlæg på bloggersdelight.dk