Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

4 kommentarer

 1. H

  Du er nomnieret til en Liebster Award – læs mere på min blog 🙂

  • Dia

   Tak Hanne a.k.a. bonusliv.bloggersdelight.dk 🙂 Jeg måtte google dig for at finde din blog, men det er helt sikkert ikke sidste gang, jeg befinder mig dér 🙂 Tusind tak for din nominering – det er en skide god ide med den award, og tak fordi du har været forbi bloggen her.

 2. Åh der beskrev du lige mit liv! Bortset fra at mine børn er 4 og 0 år…. Kan blive SÅ træt! Og have SÅ meget overskud. Og især dårlig samvittighed over at være sur på min mand og skælde lidt for meget ud på mine børn. Så spot on!

  Mvh Marie / krøllerier

  P.S. Er ny læser pba det Award noget 😉

  • Dia

   Velkommen til Marie! Jeg håber, du bliver hængende 🙂 Det er skide hårdt, det med børn. Men vel egentlig mest, fordi man ofte bliver skuffet over sig selv og den manglende kontrol med følelserne og temperamentet. Og tankerne om mon man kommer til at ødelægge sine børn… PYH! Vi har brug for hinanden, os mødre!

FØLG DINE YNDLINGSBLOGS
Du kan nu følge dine yndlingsblogs og se deres nyeste indlæg på bloggersdelight.dk