Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

4 kommentarer

 1. Jeg læser stadig med! Især fordi kræft ikke skal sætte en stopper for at gøre det der gør en glad. 🙂 Her er det min far. Og det er det tarvelige ved at blive voksen. At man opdager at vi alle skal dø. Men indtil da så nyd hver dag. Og hverdagene.

  • Dia

   Jeg kan høre, du ved, hvad du taler om, Christina. Jeg synes, det er træls sådan at blive tvunget til at blive voksen og skulle forholde sig til døden. I en alder af sølle 34. Jeg er slet ikke klar. Men mon man nogensinde bliver rigtig klar til det uigenkaldelige? Jeg tror det faktisk ikke.

   Jeg øver mig i at nyde hverdagene. Det er en skide svær opgave…!

 2. Trine

  Jeg læser gladeligt med hver gang du skriver 😊 synes altid du rammer plet med noget jeg føler mig underholdt af og kommer til at smile af ☺ hav en dejlig weekend.

  • Dia

   Tak Trine! Tak, fordi du læser med, og fordi du giver dig tid til at kommentere indimellem. Det betyder meget for mig 🙂

FØLG DINE YNDLINGSBLOGS
Du kan nu følge dine yndlingsblogs og se deres nyeste indlæg på bloggersdelight.dk