Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

6 kommentarer

 1. Jeg tror det er svært st være sådan konstant eller permanent grundlykkelig. Jeg er ret ofte ret ulykkelig og meget lykkelig på samme tid. Og mange gange synes jeg, at jeg finder det smukke i det mærkelige limbo der opstår midt imellem… Life is a bit crazy…

  • Dia

   Først og fremmest: tak fordi du læser med. Det gør mig så glad, at der er nogen, der gider læse mit bavl. Ja, livet er hårdt. Og godt. Jeg har det nok lidt ligesom dig. Der opstår momenter af glæde indimellem, selvom der er andre ting, der er mega trælse. Som Hella Joof (GO HELLA!) siger, så skal man huske de momenter, uanset hvor små de er, og det gør man bedst ved at putte glimmer på og stille det op på kaminhylden. Eventuelt den imaginære en af slagsen. Det vigtigste er, at man stopper op og tænker: “Hey, det er føles da egentlig ret fantastisk, det her”. Om det så er lune sokker fra tørretumbleren eller årets første fastelavnsbolle fra bageren.

 2. Der var du jo! Jeg troede du var gået helt undercover igen.
  Balancen findes i accepten af det aldrig bliver perfekt.. hverken job, mand eller børn.. Hvordan man opnår accepten, har jeg dog ingen anelse om.. 😉

  • Dia

   Tak, fordi du husker mig 🙂 Jeg er skide glad for det! Der går aldrig ret mange dage af gangen, hvor jeg ikke tænker på bloggen, og et eller andet jeg har lyst til at skrive om. Det er bare det med tiden… Nå, men jeg er egentlig lidt skuffet over, at du ikke lige har fundet opskriften på det med at acceptere, at det perfekte er en utopi? Helt ærligt! Jeg stræber i øvrigt overhovedet ikke efter det perfekte. Til det er jeg for meget en dovenlars eller -lisette, om man vil. Men mere noget i retning af, at det kører over hele linjen. Det gør det måske også i få øjeblikke af gangen. Lige indtil et eller andet crasher. Og det gør det jo. Hele tiden.

 3. Christina

  Følger stadig med i dit usmukke liv – du minder mig om mig selv med to børn (for 7år siden 😱) og en (fraværende soldater) mand. Blev lidt bekymret for dig på et tidspunkt – tænkte at du var fyldt op af hverdagslivet, ensomhed og manglede at lande i det, Det virker som om du er landet der nu:-) God karma til dig.

  • Dia

   Tak Christina. Både fordi du følger, og fordi du giver udtryk for, at du forstår 🙂 Det har helt klart hjulpet på det, at vi er kommet hjem til vennerne, og at jeg er startet på arbejde igen. Selvom Work-life-balancen ikke er helt ideel.

FØLG DINE YNDLINGSBLOGS
Du kan nu følge dine yndlingsblogs og se deres nyeste indlæg på bloggersdelight.dk