Man ved, man har en dreng, der elsker bolde, når...

At have sit eget heppekor

Det er ingen hemmelighed, at det har kostet sved med sved på at få det der bed i forhaven luget, men jeg har (efter meget lang tids tænkning!) fundet frem til, at der faktisk er et par gode ting ved det.

1) Man kan nyde solen med god samvittighed.

2) Det er ok styrketræning af ryg, skuldre og arme.

3) Man får herremange nye venner. Altså i form af de forbipasserende, som jeg er sikker på tidligere har grinet mere eller mindre indvendigt over den pinlige forhave. Der er en del af dem, der i forbifarten lige har kastet en kommentar af sig: “Nå, det er da et langvarigt projekt.” “Sikke hårdt, du arbejder.” “Nu begynder det da at ligne noget.” “Hvad er planen egentlig med det der.” (Sidstnævnte måske knap så opmuntrende en kommentar, men jeg vælger at tolke det som en mere hjælpsom end ligefrem nedladende bemærkning.)

Der var faktisk en fyr, der på et tidspunkt helt i begyndelsen af lugningsprojektet stoppede op og sagde, at han var mega misundelig på vores hus, og at han havde kigget på det, da det var til salg. Det var faktisk rart at høre. Jeg er ved godt, det er dumt at lade andre menneskers mening tælle så meget, men hvis man selv går rundt og tænker, at det med at bo i hus virkelig mest bare er en masse arbejde og ikke så meget sjov, så er det rart at blive mindet om, at man selv havde den slags drømme engang.

Forhave færdig2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Man ved, man har en dreng, der elsker bolde, når...