Bukser som passer

Det pinlige haveprojekt #2

Så kom det. Det pinlige spørgsmål, som jeg havde frygtet, og som udstiller min manglende viden indenfor et ret væsentligt område, når man har hus og have. Jeg sagde jo, at jeg ikke har styr på haveredskaber, og hvad der er godt at bruge til hvad.

Jeg sad som sædvanlig på alle fire og lugede ukrudt i vores bed i forhaven, da vores nabo stikker hovedet over hækken og siger: “Nå, det er da et langvarigt projekt, du har gang i der.” Og det kan jeg jo kun give ham ret i, da det har taget mig 8 timer at få bugt med det tårnhøje, umanerligt genstridige grønne virvar. Og så kommer det: “Hvorfor bruger du ikke en “grev”?” Min hjerne kører straks op i et meget hårdt gear, da jeg både skal komme i tanke om, hvad en “grev” er, hvad den kan bruges til, og hvad den ikke kan bruges til og et godt svar på, hvorfor jeg i så fald ikke bruger den – alt sammen på det 1 ½ sekund, der er acceptabelt, inden man svarer på et spørgsmål. Vores nabo ved godt, at vi er nye ud i det der havehalløj, men han går tilsyneladende ud fra, at vi kender de mest basale haveredskaber. Og er indehavere af sådanne. F.eks. en greb. Jeg får mumlet noget med, at jeg godt vil være sikker på, jeg får så meget af rødderne med op. Og han svarer, at det kan en greb også sagtens klare, men hvis jeg synes, det er sjovere sådan, som jeg gør det, så skal jeg da bare fortsætte.

Øhm… Sjovere???? Uanset hvilket haveredskab med et hvilket som helst underligt navn, jeg har i mine hænder, så tror jeg ikke, jeg nogensinde kommer til at synes, det er sjovt at luge ukrudt. Just saying… Men nu har jeg selvfølgelig ikke prøvet at bruge en greb. Jeg tvivler dog.

Hvis nogle skulle være i tvivl, så ser en greb sådan ud (google is my friend!):

Jeg har valgt en rød, for den er altså lidt fiiiinere ;-)

Jeg har valgt en rød, for den er altså lidt fiiiinere 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bukser som passer