Det pinlige haveprojekt #2

Man ved, man har en dreng, der elsker bolde, når…

… sovedyrene er forvist til lænestolen, og boldene har fået plads i sengen i stedet for. Uanset hårdhedsgrad vel at mærke.

Sovedyr

Bold hedder i øvrigt på snart to-årig krudtuglesprog noget så enkelt som: “bum”. Det giver jo god mening, og sådan er det hele vejen rundt. Ting hedder som regel det, de siger. Kylling hedder “dydyy” for det er alligevel lidt for svært at skelne mellem kylling, høne og hane, og kykeliky er lidt for indviklet endnu.

Det kan dog godt skabe lidt tossede situationer indimellem. Katten siger nemlig “aau”, og det er flere gange sket, at krudtuglen pludselig udbryder “auu aauuu”, og man tænker, han har slået sig, brændt sig eller et eller andet lige så slemt. Så man skynder sig at tjekke, om der er sket ham noget. Har han spist noget varmt, sidder han fast i et eller andet, klemt sin finger…? Indtil det langt om længe går op for en, at det bare er fordi, der sidder en kat på genboens trappe…

Seneste skud på ord-stammen er æble. Det er på krudtuglesprog blevet til “bæ”. Det er altså forvirring ud over alle grænser for de stakkels forældre…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det pinlige haveprojekt #2