Veninder

Om at glemme at man har et barn

Det sker ikke så tit, at jeg har en dag, hvor jeg ikke skal skynde mig hjem efter arbejde, men sådan en havde jeg i går. Det var vildt fedt at have tid til at få vokset de der lange hår på benene, som gror som ukrudt for tiden. Og at cykle stille og roligt gennem byen og nyde livet og endda foretage lidt vindueskigning i stedet for at halse afsted for at nå toget, så man kan komme hjem og lave aftensmad. Og at stå i toget og overveje, om man skal tage et smut ud og shoppe og finde lidt at spise, før snuden vender hjemad. Sidstnævnte behøvede jeg naturligvis ikke overveje mange sekunder.

Tidligere på dagen havde jeg fået en besked fra min kære husbond, som havde hørt, at rødbedesaft fremmer iltoptagelsen (vigtig info, det kan jeg godt se…), og derfor skulle vi have den saftpresser nu!!!!!! (Ja, der var så mange udråbstegn.)  Og da jeg skrev, at jeg da godt kunne købe en med hjem, skrev han: “Gør det!!!!!!!”. Og det er jo svært at overhøre, når han absolut skal råbe sådan.

Jeg havde dog en lille udfordring, da sådan et monstrum altså vejer på den forkerte side af en liter mælk og i øvrigt fylder mere end cykelkurvens kapacitet. Men som jeg sagde til den flinke ekspeditrice, som tilbød mig lidt bånd til at binde monstrummet fast på cyklen med, så var det nok ikke nødvendigt, da jeg regnede med, den fint kunne være på min bagagebærer. Det var først, da jeg lidt tid senere kom ud til cyklen, at det gik op for mig, at jeg er MOR og derfor ikke længere er indehaver af en brugbar bagagebærer, fordi cykelstolen har overtaget herredømmet i den ende af cyklen. PIS! Hvordan skete det lige, at jeg på få timer kan glemme alt om, at jeg har et barn???

Det nye monstrum af et familiemedlem

Det nye monstrum af et familiemedlem

4 kommentarer

 • Soldier's wife

  Hej. Nu har jeg hoppet gennem flere af dine indlæg – synes vi har en del fællesnævnere, ikke mindst at vi har fået lysten til at blogge næsten samtidig:-) Købte selv præcis samme juice-monstrum for et par uger siden og er SÅ glad for den, men tænker at jeg nok ikke ville få brugt den nær så meget hvis jeg ikke gik hjemme på barsel… Men får drukket juice i mængder som aldrig er set før (her i hjemmet).
  Må jeg spørge om du er basis- eller plus-blogger?
  Mvh Christina
  http://www.soldierswife.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Usmukhedsprojektleder

   Hej Christina
   Ej hvor pudsigt! Du har måske nogle gode juiceopskrifter, man kan låne? 🙂 Jeg pønser på at lave små juiceis med saften, så krudtuglen kan få noget sundt at sutte på i varmen, men jeg er kun lige nået til at få købt isbeholderne. Mere om det i et andet indlæg, når jeg når så langt. Jeg tænker bestemt, at det må være lettere at få tid til at juice, når man er på barsel. Tillykke med den lille 🙂
   Jeg er i øvrigt plusblogger. Det er rart at kunne følge med i, om der overhovedet er nogen, der læser det, jeg skriver.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Soldier's wife

  Det kan du tro:-) Elsker ingefær, så det har jeg i næsten alle juice. Også tit en mynte-kvist, men det er jo smag og behag. I morges lavede jeg ananas/æble/appelsin, smagte skønt. Har også flere gange lavet rødbede/æble (synes rødbede/gulerod bliver lidt tung i det – måske den er bedre om vinteren?). Prøver mig egentlig bare lidt frem med hvad jeg har “på lager” og er endnu ikke stødt på en sammensætning der ikke kunne drikkes. God ide med is, men hvad mon der sker med det der skum der samler sig på toppen? Jeg venter på at du har afprøvet det og skriver et indlæg om det:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Usmukhedsprojektleder

   Har prøvet kombinationen rødbede/æble/ingefær. Den er klart bedre, end jeg havde regnet med. Jeg må ud og have købt nogle appelsiner og ananas 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Veninder