Udsigten fra min arbejdsplads i dag

Vov-hunde, pruh-heste og muh-køer

Der er så mange ting, man ikke fatter, før man får børn. Meget af det kan gå under kategorien lykkelig uvidenhed, andet er nok bare, fordi der er tale om åndssvage tanketorsk fra trætte, overbebyrdede mødre. Er der mon nogen, der kan genkende følgende:

  1. Hvorfor de der børn død og pine skal sove senest kl. 20, når man ved, de så står op senest kl. 6. (Sådan er det bare, når man én gang har oplevet, hvor sindssygt barnet bliver, når det er overtræt, og man finder ud af, at det alligevel ikke sover længere om morgenen)
  2. Hvorfor det vildeste, man kan finde på at tale om en lørdag aften i festligt lag, er hvilken slags pletfjerner, der virker bedst. (Hør lige her: mit liv er mega uinteressant for tiden. Jeg vasker tøj, laver mad, skifter bleer, leger dikkedikke eller andre lige så uinspirerende lege og ser åndssvage serier i tv, okay?…)
  3. Hvorfor mange mødre ligner nogle, der ikke længere går op i, om deres tøj er rent, om håret er redt, og om make-uppen er lagt. (Vi går op i det, vi ORKER bare ikke, og lige pludselig er der noget, der er 10.000 gange mere vigtigt i vores liv end os selv.)
  4. Hvorfor det lige pludselig er ok at tale om afføring – konsistens, farve, hyppighed og den slags. (Det er det heller ikke. Det er mega klamt, undskyld! Jeg blamer min tolerancetærskels pludselige forrykkelse mod min vilje.)
  5. Hvorfor en festlig aften med rigelig vin og drinks altid slutter senest kl. 23 uden det store indtag – “kom nu: det er bare den ene aften, og det er så længe siden, vi har set hinanden!” (Jeg er træææææt!)
  6. At søvnproblemerne sagtens kan fortsætte til barnet for længst er stoppet med at være baby. (Seriøst!: min søn vågnede min. 3 gange hver nat, indtil han var 22 måneder…! Og nogle nætter var han vågen i en time af gangen.)
  7. Hvad der er så særligt ved kløverprint og ugleprint. (Jeg har ikke fattet det endnu, men alle de andre har det…)
  8. Hvorfor man bliver nødt til at bruge 30.000 kr. på udstyr til første barn. (Det gør man altså heller ikke – en ordentlig vogn til baby og madras til sengen, det er vigtigt. Ellers går det nok, man ikke har splinternye mærkevaremøbler og accessories til børneværelset. Come on, baby er ski’ da ligeglad!)
  9. Hvorfor man skal høre på laaaaange detaljerede beretninger om de nybagte mødres fødsler. (Igen, undskyld, det er bare så vild og hård en oplevelse, som fylder helt enormt, så man har brug for at få det bearbejdet lidt.)
  10. Hvorfor i alverden forældre ikke længere kan tale ordentligt, når de taler med deres børn. Falset stemme og vov-hunde, pruh-heste og muh-køer. Helt ærligt! Så er det da ikke mærkeligt, de stakkels børn er så længe om at lære at tale rent. (Det er altså ikke vores skyld. Når man hundredvis af gange har forsøgt at få krudtuglen til at sige hund i stedet for vov, men han nægter, så bliver man altså hjernevasket en smule, så ordene helt automatisk render ud af munden på én. Jeg tager igen og igen mig selv i at bruge de samme talefejl som min søn, så nej, det er nok ikke så mærkeligt, at han er så lang tid om at lære det.) 

Vovhund

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Udsigten fra min arbejdsplads i dag