Om at glemme at dokumentere livet

Marts måneds udfordring – update

Mens lillepigen ligger og grynter som en gris (seriøst!) i søvne ovre i liften, tager jeg mig en tiltrængt slapper foran computeren. Det er sjældent i disse dage, at jeg vælger at være så egocentreret, at jeg laver ting, der kun har med mig at gøre. Tiden forsvinder som sand mellem fingrene, og det er ikke til at forstå, at der er gået 8 ½ uge siden, vi kunne kalde os forældre til to.

Jeg startede måneden med en viljefast beslutning om at skære ned på de søde sager for at komme et par kilo til livs. Det er gået skide godt! I lige nøjagtig 10 dage… HAHAHA! Som om jeg nogensinde ville kunne gennemføre sådan en udfordring. Heller ikke selvom der ligger tøj for 5000 kr. og venter på mig ved mållinjen. Det er saftsuseme svært, når man indimellem har ondt af sig selv, fordi hele hjemmet sejler, den gode nattesøvn er kraftigt reduceret, og børneopdragelsen langt fra kører på skinner. Altså jeg klager jo ikke… Men det er sørme tæt på.

Så der er status quo på de ekstra kg. Jeg tager en gåtur med barnevognen i ny og næ, når det ikke regner (det gør det tit eller ser ud til at skulle til det…). Jeg har købt en bog om træning, men ikke haft tid til at læse den. Jeg har fundet dvd’erne om faste maver og stramme baller (eller noget) frem, men ikke haft tid til at sætte dem på. Og så har jeg sørendansme fået en løftet pegefinger af min læge om, at det er bydende nødvendigt at give min bækkenbund opmærksomhed i 20 minutter (!) om dagen. Fordi den er slap. Som om der er noget på min krop p.t., der ikke er slapt! 🙂

Men jeg har f.eks. også lige med yderste velbehag fortæret TO af disse:

Donut

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at glemme at dokumentere livet