Ammehjernen - en dårlig undskyldning?

Beautytip: M2 Lashes – længere vipper

Når alt andet glippede, og jeg syntes, at mine bryster var for små, min røv for stor, mine lår for brede, mine ben for korte og mit hår for tyndt (damn you teens!- og lidt 20’ere også), så havde jeg altid en go-to-thing, som jeg kunne prale lidt med over for mig selv. Mine lange øjenvipper. Med et ordentligt lag mascara ville bambiøjnene ingen ende tage. Ret nødvendigt, når man som jeg får de mindste øjne, når der smiles. Og der smiles ret ofte, skulle jeg hilse og sige. Det gjorde der i hvert fald, indtil morskaben blev til mortrætheden.

Der er kun et minus ved mine lange vipper, og det er, at de kræver et seriøst lag mascara for at kunne ses, og det kan godt tage cirka halvdelen af den tid, jeg har til rådighed til min morgenrutine, at lægge. Det vil sige sådan cirka minus ti minutter. Naturligt nok har jeg derfor spekuleret i diverse hjælpemidler til at komme omkring det problem. Jeg har først og fremmest prøvet diverse forskellige mascaraer. Billige som dyre. Med eller uden fancy indpakning med leomønster eller noget med guld. Og med eller uden underlagsmascara. Jeg har også forsøgt mig med at få farvet vipperne. Det giver dem sjovt nok ikke mere fylde, og det er lige så meget fylde, jeg mangler… Jeg prøvede alligevel et par gange.

Sidst, men ikke mindst har jeg forsøgt mig med eyelash extensions. Det virkede. Delvist. Jeg havde desværre en lidt uheldig oplevelse den første gang, jeg fik det lavet, hvor der blev brugt alt for meget lim til at få dem til at sidde fast. Det var derfor ret ubehageligt at rende rundt med, men som den novice ud i extensionverdenen jeg er, troede jeg, at man måtte lide lidt for skønheden. Don’t judge me! Jeg vidste jo ikke bedre. Eventyret med de flotte bambiøjne uden endeløse timer med mascarakosten endte dog som et andet H. C. Andersen eventyr ikke helt lykkeligt. Efter anden opfyldning besluttede jeg, at jeg simpelthen ikke har råd til at få fyldt vipper på tanken hver 3. uge. Er I klar over, hvor mange cafe latter man kan få for de penge? Og jeg kan på ingen måde gå ned på latte i min barsel.

Eventyret havde desværre også den bivirkning, at mine egne vipper ikke længere var them good ol’ selves. De var ikke længere lange alle sammen. Nogle var knækket. Forkortet. Ikke længere i stand til at hamle op med nabovippen på længdefronten. Andre havde besluttet sig for at se den anden vej. Som om de ikke længere kunne lide nabovipperne eller syntes, de lugtede. Jeg så derfor ingen anden udvej end at spendere en mindre formue på vidunderproduktet M2 Lashes og så undvære cafe latterne den måned. Og bagerkagerne (ikke dem jeg selv bager, gud ske lov! Når kagelysten tager over, kan jeg været ekstremt hittepåsom, selvom køkkenskabet kun gemmer et par stykker af en eller anden art tørret frugt, lidt havregryn og en tør kammerjunker). Og bruncherne. Og nyt tøj. Især fordi første omgang øjenvippemirakelmiddel blev tabt på flisegulvet af mine fumlede fingre. Oh ak og ve et eventyr!

Men lortet virker sgu! (Pardon my french, som man siger.) Det er penge godt givet ud. Tjek billederne og sig, om jeg tager fejl? Jeg har nu mine lange vipper tilbage med kun et par enkelte huller, fordi jeg er så kampdoven, at jeg ikke orker at tage mascaraen af om aftenen. Det knækker de jo altså af. Jeg har købt mirakelmidlet hos min lokale dullegrejspusher, men man kan vist sagtens finde dem rundt omkring på det der internet der, f.eks. hos M2 Beauté selv.

WP_20140314_00620140314145705

Efter til venstre, før til højre. Naturligvis.

635673725016760467

Efter – uden og med mascara. Jeg lyver ikke, når jeg siger, at mascara er min bedste ven. Tjek lige den forskel.

1 kommentar

  • Tanggung Dosa Ibu | Luahan Rasa dan Pengalaman I was suggested this website by my cousin. I am not sure whether this post is written by him as nobody else know such detailed about my diuficflty. You are incredible! Thanks! your article about Tanggung Dosa Ibu | Luahan Rasa dan Pengalaman CintaBest Regards Veronica

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ammehjernen - en dårlig undskyldning?