Bal på slot, fin kjole og første pasning af baby

Bal på slottet #2 – Det færdige look og mad!

Bal på slottet 2015

Tadaaaa! Et styks velklædt (hvis jeg selv skal sige det) officerskone på vej til bal med lånt kjole, selvanlagt make-up og carmencurled hår og med dyyyyb udskæring til at veje op for den grimme ryg. Dagen før havde jeg i desperation lagt nedenstående billede på facebook og bedt om alle gode råd til at komme den helt enormt kiksede solbrændte ryg i stropbluseform til livs.

I en fjern fortid var der en lille solstråle, der blev indfanget af min halvbare ryg, mens jeg intetanende kæmpede en ulige kamp mod noget ukrudt i forhaven. Dette er resultatet flere uger senere.

I en fjern fortid var der en lille solstråle, der blev indfanget af min halvbare ryg, mens jeg intetanende kæmpede en ulige kamp mod noget ukrudt i forhaven. Dette er resultatet flere uger senere.

Der var gode bud! Bolero, selvbruner, ekstensions og anden kjole samt de lidt mere frække såsom at vrikke ekstra meget med måsen, så fokus blev fjernet fra ryggen. Ingen af dem dog særligt brugbare. Jeg havde en bolero, en rigtig fin læderbolero, som matchede min neglelak, men det var ALT for varmt. Selvbruner virkede overhovedet ikke, selvom jeg på det nærmeste havde tvunget min kære mand til at lege børnehavebarn og “male indenfor stregerne”. Han var forbløffende dygtig og TÅLMODIG! Det fjernede bare ikke striberne.

Jeg besluttede derfor, at der måtte være en grænse for forfængeligheden – og i øvrigt so what hvis der var en enkelt eller to, der syntes, jeg lignede en kikset provinstøs. Det er jeg jo! Så jeg lod ryg være ryg og hyggede mig i stedet, mens kavalergangen gjorde sit for at fjerne fokus fra ryggen i løbet af aftenen. En ammende mors velsignelser.

Maden var dels noget, vi havde set før, dels den mærkeligste dessert, jeg nogensinde har hørt om, set og smagt. Den kan bedst beskrives som en avanceret form for drømmekagecheesecake. For en dessert- og kageelskende pige som mig var den desværre en skuffelse. Jeg spiste ikke op. Enough said.

Forret: røget laks med syltede beder, friskost og rugbrødscrumble, hovedret: kalvespidsbryst, knuste kartofler, sommerurter, kalvesauce, karse og gulerødder, dessert: kokos-is, sødt brød, friskostcreme og brun farinsauce.

Forret: røget laks med syltede beder, friskost og rugbrødscrumble, hovedret: kalvespidsbryst, knuste kartofler, sommerurter, kalvesauce, karse og gulerødder, dessert: kokos-is, sødt brød, friskostcreme og brun farinsauce. Kreeret af Restaurant Kjøbenhavn.

Det var en forrygende aften med festlige taler (nogle af dem), godt selskab, lidt brystmælksudpumpning, en masse cola og en askepot, der tog tidligt hjem til sin baby. Åh ja glæderne som småbørnsmor… Der kommer i øvrigt et indlæg om, hvordan det gik med første pasning af baby senere.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bal på slot, fin kjole og første pasning af baby