Bal på slottet #2 - Det færdige look og mad!

Pasning af baby på 5 måneder for første gang

InstagramCapture_4746ae68-9004-4afb-8854-cdf656707ebb

Skrublerne var store i flere uger inden ballet i lørdags (læs i øvrigt om ballet her). Vi skulle jo have passet baby for første gang. Egentlig havde jeg tænkt, at jeg sagtens kunne nå at vænne hende til at falde i søvn alene og vænne hende fra natteamning inden. Jeg havde jo læst, hvordan man bare lige gjorde det i bogen “12 hours’ sleep by 12 weeks old” (se mere om det projekt her). Jeg var bare lige rigtig dårlig til at følge bogens anvisninger og havde egentlig stillet mig helt tilfreds med den enkelte natteamning, der var tilbage, og at ligge i sengen ved siden af baby og stene netflix på mobilen, mens hun faldt i søvn med sin sut i munden. Det var nemlig en klar forbedring i forhold til storebrors nattetortur, som havde varet ved i to år.

I de par måneder, der er gået, siden baby var 12 uger gammel, har jeg glemt at tænke eller ikke rigtig orket det. Åh, det er jo så besværligt, det der tænkeri. Så jeg har fået lavet mig en baby, der ikke er særlig god til at falde i søvn selv, og som efter tre måneders suttesutning har fundet ud af, at sutten er noget af det værste i verden. Næstefter storebrors skrigeri. Jeg havde endda præsteret at vænne baby til at blive ammet i søvn om aftenen. Bare for at gøre det ekstra besværligt for min mor, som skulle babysitte på den famøse balaften.

Det var altså med en lille smule bange anelser og en beslutning om at lade alkoholen være til ballet og at tage tidligt hjem, at jeg sendte min mor og baby afsted loadet med 5 portioner udpumpet brystmælk.

Det viste sig, at alle bekymringer blev gjort til skamme. Der havde ikke været nogen problemer. Ingen hyl og skrig i flere timer. Højst lidt brokkeri, hvis min mor havde undervurderet den lille babys sult. Det tager jo ca. 30 sekunder at varme en portion mælk, og alle ved jo, at en babys tålmodighed er ikke eksisterende.

Jeg drog hjem fra fest kl. 1 og lod manden om at drikke sig i hegnet. Og det gjorde han grundigt. Det må jeg give ham. Da jeg entrerede min mors hus, var der fuldstændig stilhed, kun afbrudt af lidt højlydt snorken fra… min baby. En baby, som vågnede en enkelt gang mellem kl. 2 og 6, og som lagde sig til at sove igen kl. 6 efter smilende at have konstateret, at mor stadig var der. ÅRH yndlingsbaby!!

Det er vist en mors lod at bekymre sig på forhånd. Helst så meget som overhovedet muligt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bal på slottet #2 - Det færdige look og mad!