Hej jeg hedder Dia og jeg er en dårlig mor

Jeg skal ud og danse i aften!

WP_20151003_032

Dette er et gammelt billede, men det passer næsten, hvis du tilsætter lidt fedtet hår sat op i en hestehale og ulakerede negle. Det er jo trods alt kun torsdag.

Whaaat? Tænker du nok? Man kan da ikke danse i udkanten.

Heldigt for mig har jeg taget fire-toget og lander om et øjeblik i kongens København for at muntre mig med min søsters selskab og en vis Hr. Buttenschøn og hans smukke kone til releaseparty for deres nye album – Canas album.

Og nej, det er ikke fordi jeg sådan har for vane at være der, hvor det sker. Faktisk er det mit aller aller første af slagsen, og jeg ville aldrig have fået lov at joine festen, hvis jeg ikke havde haft heldet med mig, og lillemor ikke havde været øjeblikkets lykkens pamfilius.

Say whaaat? Jeg har for første gang vundet noget. Altså udover i Lotto. Så i aften skal den have gas! Ja jeg har sågar tænkt mig at spendere heeele den ganske lottogevinst, jeg just har vundet. Alle, og jeg mener ALLE, 41 kr. Jotak!

Jeg har endda taget make up på i dag. Men jeg har ikke redt håret. Eller vasket det for den sags skyld. Man skulle jo nødig gå hen og risikere, at ens egen søster fik et chok ved synet!Så her fra toget fra provinsen vil jeg bare ønske jer alle en rigtig god valgdag eller bare helt almindelig torsdag, hvis man ikke er til den slags.

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hej jeg hedder Dia og jeg er en dårlig mor