Kardashians, kaos, kamillete og krøller!

Mere kaos, en masse snot og dejlige børn

Det er gået op for mig, at jeg faktisk nyder mine børn aller mest, når min mand er sammen med os. Fordi jeg så har tid til at SE dem i stedet for at gå og forberede mig på alle de mulige og umulige måder alt kan gå galt på.

Det har jeg heldigvis haft god mulighed for i denne uge. At jeg samtidig ikke rigtig har orket det, er så en helt anden sag. Jeg er forkølet på 11. dagen, og det har de sidste fire dage også involveret både bihuler og pandehule. Nice. O V E R S K U D S M O R. Eller noget. Der er jo absolut på ingen mulig måde plads til at være syg, når man er nogens mor. Og nogens primære forælder. Og det er jul. Og man skal bo hos sin egen mor. En syg mor. Og være nogens datter. Og kone? Og please alle. ALLE.

De sidste dage har rent ud sagt været ekstraordinært kaos – også på det følelsesmæssige plan. Jeg kan på ingen måde forsøge at forklare, hvad der er sket med få ord, så det giver mening for andre. Men det har været et clash af alle mulige behov, der ikke er blevet dækket tilstrækkeligt, dårlige nyheder og overfortolkninger af usagte ting. Børnene har vist haft det godt undervejs. Som de eneste.

Så nu er der råbt time out. Min dejlige mand og mine dejlige børn har forladt matriklen til fordel for farmor og farfar. Jeg har været helt ALENE i et par timer uden nogen andre opgaver end julegaveshopping på nettet. Jeg skal om et øjeblik ses med tre af mine ældste og sødeste veninder, som kender mig så godt, så det ikke gør noget, jeg tuder lidt. Og jeg kan sove snotten ud i morgen. Forhåbentlig.

Stilheden på bloggen den sidste uges tid skyldes altså sygdom og kaos. Men der er pause nu. Og jeg nyder det. Mens jeg savner. Allerede. Damn it! De bitte små mennesker, der er så pokkers store inden i hjertet.

God lille fredag til jer alle!

Nu med guldramme :-) Og hey: rullekraven er tilbage!

Nu med guldramme 🙂 Og hey: rullekraven er tilbage!

2 kommentarer

 • Kim

  Håber du fik nydt alenetid! Kan godt lide dit snedige udtryk på billedet 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dia

   Det gjorde jeg, Kim! Men det er snedigt af de rollinger, at de sådan får kravlet sig hele vejen ind under huden på én, så man på ingen måde kan klare at undvære dem i længere tid af gangen. Damn, jeg kunne ikke vente med at se dem, da lørdagen oprandt, og tiden endelig var inde. Og tusind tak, fordi du læser med! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kardashians, kaos, kamillete og krøller!