It's alive! - og noget om en fødselsdag

Lykken er, når man er mor og…

  1. … morgenen starter med, at størstebarnet hyler “hvor er min faaaar?!” så højt, at der er kæmpe risiko for vækning af mindstebarnet, som for en gangs skyld sover.
  2. … man bliver afbrudt i badeværelsesrengøringen af grædende barn i barnevogn efter mindre end ½ time, og man bliver nødt til at gå byen rundt i regn og blæst så stærk, at man er lige ved at falde i åen, for at få barn til at sove videre.
  3. … man er ½ time yderligere om at indse, at barn nægter at sove videre, og man bliver nødt til at færdiggøre badeværelsesrengøring på rekordtid, mens man holder toiletbørsten i den ene hånd og barn væk med den anden.
  4. … man henter sin 3,5 årige, og han ikke gider hjem, og da han endelig er kommet med ud i bilen ½ time senere, insisterer han på, at han selv vil tage sele på, hvorefter han sekundet efter hyler op, fordi jeg skal hjælpe ham.
  5. … middagsmaden bliver afbrudt af lort. Bogstaveligt talt. På gulvet, gulvtæppet, tøjet, benene.
  6. … man helt uanfægtet kan tale om lort under indtagelse af hønsekødssuppe uden at trække en mine.
  7. … man vasker gulv med 1-årig under den ene arm for at undgå, at hun kravler rundt i møget. Som man siger.
  8. … man ville ønske, der kom en voksen og puttede én kl. 20 i stedet for, at man selv skal være den voksne og kæmpe med to børn, der absolut ikke har tænkt sig at sove lige foreløbig.

Og det var bare i dag. Er der nogen, der kan give et hint om, hvor man kan købe tålmodighed på flaske? Jeg er løbet tør.

WP_20150921_021

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

It's alive! - og noget om en fødselsdag