Bloggen her er mest af alt oprettet for at få et rum til at vise den knap så smukke side af livet. Den der helt almindelige, uperfekte, til tider lidt kedelige, men ret normale side af livet.

Genkendelsen vil nok være størst hos småbørnsfamilierne, hvor enderne bare ikke altid når helt sammen, og hvor stressniveauet nogle gange når faretruende højder.

Jeg troede engang i folkeskolen, at jeg skulle være forfatter. Eller kassedame. Sidstnævnte havde noget at gøre med, at man kunne få lov til at trykke på en masse knapper. Det lød ret sjovt. Som tiden gik, og voksenheden kom snigende, fik jeg lidt andre ambitioner. Især efter et job som afløser hos BR. Der gik den grufulde virkelighed op for mig. Der var ikke længere rigtige knapper på kasseapparatet!

Forfatter bliver jeg nok heller aldrig. Det er et lidt for uoverskueligt projekt. I mellemtiden er der dukket et fænomen op, som ikke eksisterede dengang. Blogging. Et rum for tanker. Et rum til at få afløb for skrivelysten. Et rum som er mit eget, og hvor det udelukkende er mig, der bestemmer indholdet. Det må prøves.

(Og ja, jeg har naturligvis også et andet job, men det er knap så relevant for denne blog.)