En weekend med bryllupsfest uden bryllup, en meget gammel død mand og fisk med fisk på

Mor med mere energi

Jeg har læst en bog. Jo, det sker faktisk engang imellem, at jeg åbner en bog. F.eks. pralede jeg også med det i dette indlæg, og det var endda en anden bog! Wow, tænker du nok. Sikke en belæst dame. Hele to bøger, som har været åbnet den sidste måned. Jep, og den sidste bog var så spændende, at jeg faktisk formåede at læse den fra ende til anden. Den er godt nok også kun på 58 sider, og jeg havde faktisk ikke så meget andet at fordrive tiden med lige på det tidspunkt, fordi jeg var i sommerhus uden mobiloplader og uden internet, men med computer. Og bogen lå på computeren. Bingo. Så var den aftenunderholdning ligesom reddet, mens jeg ventede på, at baby faldt i søvn, og læsningen var derfor kun afbrudt af at proppe en sut i munden. På baby. Der kom mest bare chokolade ind i min mund.

Nå, men den der bog var en, jeg i tidernes morgen købte, da jeg lige var startet på arbejde efter barsel nr. 1. Det vil sige for to år siden. Så det er jo sådan set en meget god statistik, at jeg allerede fik taget mig sammen til at læse den nu. Hva’? Eller… Den hedder “Nybagt mor med mere energi” og er skrevet af Nadia Louise Kristensen (hende med slyngeskolen) og Umahro Cadogan (ham med maden og revolutionerne). Den indeholder en masse gode råd til, hvad man skal spise og drikke for at hjælpe på problemer som f.eks. brystbetændelse, efterfødselsreaktioner, humørsvingninger og ammehjerne. Der er ingen undskyldninger, når man har læst den bog. Der er endda lavet indkøbsliste til dig. Og udskiftningsliste, så man kan få de gode alternativer i stedet for hovedløst at blive ved med at fylde på af de der fy-fy-fy-ting som hvidt brød og pasta.

Nu er det så, at I tror, at jeg siger, at jeg efter at have læst bogen er begyndt at leve fuldstændigt efter principperne i bogen, og at jeg har fået ÅH så meget mere energi og knap så meget løst maveskind som tidligere. Altså… Der må jeg nok skuffe jer lidt. Det er alligevel en pænt meget for stor mundfuld for sådan en som mig. Men jeg er da blevet en lille bitte smule inspireret. Så meget, at jeg i dag fandt vores saftpresser ned fra den hylde i køkkenet, den har hygget sig på det sidste års tid – faktisk nærmest siden dette indlæg, hvor jeg fortalte om mit besvær, da jeg købte den og glemte, at min bagagebærer på cyklen var optaget af et barnesæde.

Min iver i dag blev til 1 ½ flaske saft bestående af alt godt fra grøntsagsskuffen i køleren. Det vil sige: rødbeder, selleri, broccolistænger, agurk, æbler, kiwi og ingefær. Min mand nægtede at smage… Jeg toppede mit glas af med en skefuld hørfrø- og kæmpenatlysolie. Fordi olie er så godt… Har jeg hørt et sted. Og så holdt jeg mig ellers for næsen, bællede glasset og følte mig så sund bagefter, at jeg lige måtte have en håndfuld M&M’s indenbords for ligesom at skabe balance, I ved. Shit, det bliver godt det her. Jeg kan mærke det allerede.

WP_20150609_001

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En weekend med bryllupsfest uden bryllup, en meget gammel død mand og fisk med fisk på