Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

1 kommentarer

  1. Jeg synes det giver rigtig god mening. Der er så mange ting som skal gå op i en højere enhed. Jeg gjorde ligesom dig, da mine børn var helt små. Jeg udviklede mine kompetencer via kurser og online træning, men jeg gik ikke benhårdt efter forfremmelsen, og jeg sagde slet ikke ja til alle opgaver.

    Mine drenge er nu 6 og snart 3 år, og jeg kan mærke at mit overskud er kommet igen, og lysten til at blive udfordret er dukket op. Så derfor skiftede jeg job i februar, og nu skal jeg lige love for at der er udfordringer! Jeg har aldrig haft så travlt før, men samtidigt er det også virkelig sjovt, og kulturen er fantastisk.

    Det er vigtigt at gøre det der føles rigtig for dig lige nu. Det er aldrig for sent at få et andet job, og flere kompetencer. Vi skal arbejde indtil vi bliver 70, du skal nok nå at få indfriet alle dine erhvervsmæssige drømme, det er jeg overbevist om.

FØLG DINE YNDLINGSBLOGS
Du kan nu følge dine yndlingsblogs og se deres nyeste indlæg på bloggersdelight.dk