Jobopstart efter barsel - hvor er det nu jeg arbejder?

Jeg googlede mit navn og blev en smule skræmt

Har I nogensinde prøvet at google jer selv? Bare sådan for nysgerrighedens skyld? For at se om man lige pludselig uden at have opdaget det overnight var blevet bare en lille smule berømt?

Det gjorde jeg forleden. Først googlede jeg en venindes navn og fandt intet. Absolut intet. Ej, det passer ikke. Jeg fandt lidt arbejdsmæssigt relateret klogt shit. Men ingen billeder, intet pladder, intet om hvem hun i virkeligheden er.

Så prøvede jeg mig selv. Det har jeg selvfølgelig prøvet før. Denne gang var jeg nok bare lidt uforberedt på ALLE de billeder, der lige pludselig var af mig og mine børn ude på det der internet til alle og enhvers underholdning. Folk, jeg ikke kender.

Det skræmte mig, og det overraskede mig, at det skræmte mig. Det var jo en bevidst beslutning at lægge de billeder på bloggen, facebook og instagram. Men er det virkelig det, jeg vil? Har jeg lyst til, at alle og enhver kan se, at jeg træner lidt i ny og næ? At jeg har to bitte små børn? At jeg også tager selfies som en anden selfiedronning? Og hvilken indflydelse har det på mit fremtidige arbejdsliv? På hvordan folk, som ikke kender mig, opfatter mig?

Jeg har haft brug for at dele ud af mit liv i en periode, hvor jeg var meget alene med mine tanker. Det var rart at komme af med det, og det var rart at vide, at der var nogen derude, der læste med. Men jeg er et andet sted nu. Jeg er kommet hjem. Jeg er ikke alene mere. Jeg synes ikke, livet er så hårdt mere. Der er faktisk ret meget glæde i mit liv lige p.t. Vi har det godt, og mit behov for at dele alt muligt her er ikke så stort mere.

Sådan er det lige nu. Meget kan ændre sig. Måske bliver jeg inspireret af andre ting. Måske vil der komme havebilleder af vores usmukke have med græs til knæene? Måske vil der komme flere billeder af æstetisk mislykkede kager? Måske kommer der ingenting.

I mellemtiden: Pas på jer selv. Lyt til jer selv. Mærk efter nede i maven. Er I på vej det rigtige sted hen? For hvis ikke I lytter, hvem skulle så gøre det?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jobopstart efter barsel - hvor er det nu jeg arbejder?