Om et ble-projekt uden at have hjertet med

Forberedelser til endnu et bal

Vi skal sørme til bal igen. For femte gang på tre år. Det kunne godt lyde lidt royalt. HA, det er det overhovedet ikke! Jeg har skrevet lidt om et par af de tidligere baller her, her, her og her.

Første gang var for tre år siden på Frederiksberg slot, og der havde jeg født fem måneder tidligere, ammede stadig og skulle have baby passet for første gang. Projekt kjole, som ikke sad tæt på maven, og som kunne rumme mine store mælkefyldte bryster, endte med en lækker sag fra min søde veninde Maria. Det blev ikke nogen vild fest for mit vedkommende, for som nybagt mor er man immervæk ikke den bedste samtalepartner med amning, bleskift og dikke-dikke på hjernen eller selskabsløve for den sags skyld, hvis ikke det sidder på rygraden. Desuden er det altså en noget mærkværdig gallaaccessory at have en mælkesuger med i tasken…

Første bal – december 2012

Anden gang var også på Frederiksberg slot, og da var jeg blevet gravid igen en måneds tid tidligere. Her havde jeg investeret i en skræddersyet kjole fra jjshouse.com og var en anelse nervøs, inden den ankom, og jeg kunne prøve den, for den var ret billig af en skræddersyet kjole at være. Men den passede og var fin! Af gode grunde heller ikke nogen vild fest for mig.

IMG_8081

Andet bal – juni 2014 – 1½ måned gravid

Tredje gang var jeg gravid i syvende måned… Det var en fest for de kommende premierløjtnanter på Skive Kaserne. Ikke helt så fin en fest som på slottet, men ikke desto mindre med galla dress code. Oh en tøjkrise, for hvordan styler man en kæmpe gravid mave? Løsning blev en tætsiddende rød sag lånt af sødeste Christina fra karmamilli.dk, men jeg har desværre ingen billeddokumentation af den gravide julekone…

Fjerde gang var udnævnelsesbal på Frederiksberg slot, hvor baby nr. to var fem måneder gammel, og igen havde jeg mælkebrystudfordringer. Min søde veninde Signe lånte mig en lækker sort-hvid Malene Birger sag, som de voksende bryster kunne være i, selvom det blev en ordentlig kavalergang jeg endte med at få i løbet af aftenen… Heller ikke denne gang blev det en vild fest for mit vedkommende. Jeg skulle jo hjem til baby.

Bal på slottet 2015

Fjerde bal – juni 2015

Denne femte gang skal vi til bal på Skive Kaserne igen. I morgen! Baby er nu 9 måneder, men sover af h…. til. Er en time om at falde i søvn og vågner igen kl. 3, hvor det gerne tager et par timer, før hun sover igen. Og så er hun i øvrigt mega morsyg. Jeg har ingen veninder i nærheden, jeg kan låne en kjole af. Jeg tror egentlig også, jeg efterhånden af opbrugt de kvoter… Så jeg ifører mig selvsamme kjole som ved andet bal. Jeg har ikke haft den på siden, så jeg aner ikke, hvordan den sidder. Eller om der er mærkværdige pletter på, men det er ligesom for sent at gøre noget ved nu… Farmor og farfar kommer og passer unger, men selvom baby sagtens kan klare sig uden mors mælkebryster, som jo ikke bliver brugt nær så meget, som for 4 måneder siden, så kan jeg slet ikke overskue at have tømmermænd om lørdagen. Med hele den lille lejlighed fyldt med svigerforældre og børn. Jeg forudser derfor igen et stille og roligt bal for mit vedkommende. Meeeen manden har skaffet os indkvartering på kasernen, og selvom det absolut ikke på nogen som helst måde er high class, så giver det os mulighed for at sove uforstyrret til vi vågner. Det er derfor kun min samvittighed overfor børn og svigerforældre, der er min største fjende. Og så selvfølgelig at jeg kun kender en lille håndfuld af gæsterne.

Jeg havde pønset lidt på at bruge hele dagen i morgen på at gøre mig lækker, få lavet negle, sat hår, lagt make-up. Af professionelle vel at mærke. Men jeg orker det ikke. Hverken energimæssigt eller pengemæssigt er der overskud.

Så jeg har googlet. For det med hår og det med make-up har jeg ingen særlige forudsætninger for at klare uden at komme til at ligne en panda med strithår, når der er gået en time.

Jeg faldt over hende her, som blandt andet har lavet en video om, hvordan man laver de famøse smokey eyes. Hun er mega skæg og umiddelbart god til at forklare sig. Hun har alle mulige tips og tricks til at lægge make-up, til at klæde sig på og til bare at blive lidt gladere for sig selv til daglig. Tjek hende ud, hvis du bare er en lille bitte smule interesseret i den slags. Klart et besøg værd!

Jeg har i hvert fald fået mod på at klare make-up og hår selv (igen!) og så håber jeg at få bare en times tid uden børn til at gøre mig klar. Jeg lover, I får det færdige resultat at se.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om et ble-projekt uden at have hjertet med