En aften hvor temperamentet stod sin prøve - og jeg tabte

Bal på slot, fin kjole og første pasning af baby

I morgen skal vi for sidste gang maje os ud så godt, som vi overhovedet har lært for at betræde de bonede gulve, spise fin middag og danse natten lang på det gule slot på toppen af bakken. Det er det samme bal, som vi var til sidste år, og som jeg skrev lidt om, at vi skulle til her, og som jeg skrev lidt om kjolehuntingen til her og resultatet af selvsamme her.

Denne gang har jeg lånt en kjole af en veninde. Finanserne er hverken til ny kjole, sko, negle-ordning, striber i håret, håropsætning eller make-uplægning. Det gad jeg ellers godt. At tage en hel dag ud af kalenderen og give det hårdt tiltrængte korpus en ordentlig tur. I mine drømme ville jeg både besøge en god massagedame, få en mani-pedi, få vokset diverse steder, give mit hår den helt store overhaling, få ordnet de der øjenvipper, så jeg ikke går og ligner døden fra Lübeck med min gennemsigtighed og ingen make-up, få lagt make-up af en professionel, som holder hele aftenen og ikke ender med klatter rundt om øjnene i løbet af et par timer og nå ja iføre mig en helt ny kjole. Men jeg har altså ikke lige 7000 kr. liggende under madrassen, som jeg ikke ved, hvad jeg ellers skulle bruge til.

Jeg har dog flottet mig i mangel af bedre sommervejr og besøgt sådan en biks, hvor man kan få sprøjtet stads på kroppen, så man kan fake, at man har været i sydens sol i 14 dage. Mest fordi jeg ikke er kæmpe fan af at være gennemsigtig. Damn you scandinavian genes! Så denne gange kommer jeg ikke helt gennemsigtig, men til gengæld med fodsåler, der er en neger værdig (må man godt sige neger?). “Nårh må man ikke træde ved siden af de to metalplader til føderne, for der render alt overskudsfarven ned? Hovsa.” Jeg tror, jeg går for lukkede sko i morgen. Ikke sandaler.

Det er også dagen, hvor baby skal undvære sin største kærlighed og tryghed (jeps, mig!) for første i maaaaange timer, og jeg har det rigtig dårligt med det. Ikke fordi jeg ikke stoler på, at min mor gør en formidabel opgave, men fordi baby på en eller anden måde er kommet ind i en vane med kun at ville sove, hvis hun har mit bryst i munden. Det er i hvert fald ikke min skyld! Eller…

Vi fik også passet størstebarnet af min mor, da han var på samme alder – 5 måneder – fordi vi skulle til bal. Det gik fint, men jeg har bare en fornemmelse af, at det er anderledes denne gang. At moderbindingen er større. Så askepot her skrider, når klokken slår midnat, så jeg kan komme hjem til min bebs, som jo ikke selv har valgt, at mor er væk. Så kan manden blive og drikke sig lige så meget i hegnet, som han har lyst til, og det sætter han skide meget pris på. Det er trods alt en slags afskedsfest for ham. Pluspoint på konekontoen. Men minus på min indre prinsesse- og festabekonto. Sådan må det være.

Første bal på slottet - 5 måneder efter størstebarnets ankomst. Også dengang i lånt kjole og mælkefyldt barm.

Første bal på slottet – 5 måneder efter størstebarnets ankomst. Også dengang i lånt kjole og mælkefyldt barm. Ja, skide god timing med de fester ik’? Sidste gang var jeg 1½ måned gravid.

Stay tuned for det færdige bal-på-slot-look. Her er en lille teaser:

Balkjole

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En aften hvor temperamentet stod sin prøve - og jeg tabte