Det usmukke køkken

Lykken er at være husejer…

… for så behøver man aldrig sidde og glo ud i luften uden at have en ting at foretage sig. Og nej jeg skriver ikke, at man aldrig behøver at kede sig, for jeg har da aldrig i mit liv oplevet noget mere kedeligt end at hænge tøj op, gøre rent og luge ukrudt.

Den der drøm om eget hus og have, ik’? Den er altså en lille bitte smule lykkeligere, når den bare er en drøm. For mit vedkommende i hvert fald. For hold op hvor er to-do-listen lang, og hold op hvor bliver den ved med at være det. Der er naturligvis mange ting på den, som er nice to do og ikke need to do, men det ændrer  jo ikke ved, at det er mega hamrende irriterende aldrig at nå i bund.

Vores liste derhjemme ser i øjeblikket sådan ud:

 • Gøre rent på badeværelser
 • Støvsuge
 • Vaske gulv
 • Ordne afløb på badeværelset på 1. sal
 • Pudse vinduer både ude og inde (undtagen i køkkenet)
 • Luge ukrudt i bed
 • Plante blomster i bed
 • Klippe hæk
 • Rydde op i soveværelset
 • Hænge billeder op i soveværelset
 • Hænge hylder op i køkkenet
 • Sortere legetøj
 • Stryge navnemærker i krudtuglens tøj
 • Vaske sorte mærker af de hvide vægge i entreen
 • Købe nye pærer til lys i emhætte, standerlampe i stuen og lys på badeværelse

… Og det er bare lige det vigtigste, og flere af punkterne bliver aldrig rigtig slettet, for der skal jo altid støvsuges og vaskes gulv og gøres rent. Derefter kommer alle drømmene om nye lamper, nyt reolsystem, tapet, maling, fliser i køkkenet, højbede med krydderurter i haven, carport, ny terrasse, omlægning af fliser rundt om hele huset. Og det er alt sammen fint nok, hvis man havde mere end et par ledige timer i weekenden til at ordne det hele.

Når man nogensinde til et punkt, hvor der ikke er mere at lave, og man med god samvittighed kan sætte sig i sofaen med en god bog? Jeg er bange for, at svaret er nej. Jeg ved naturligvis godt, at jeg helt selv bestemmer, og at det jo ikke er bydende nødvendigt at ordne alle de ting, men det er frustrerende at have lyst til at få styr på det, men hverken have tiden eller pengene til det.

1 stk pudset vindue, 7(!) to go1 stk pudset vindue, 7 (!) to go…

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det usmukke køkken