En (vellykket?) tur til børneslaraffenlandet - Lalandia

Optursdag! Noget om at gå flere størrelser ned på få minutter

635667208756770444

Okay, okay… det er måske en lidt misvisende overskrift. Jeg har altså ikke opskriften på at tabe sig x-antal kilo. Sidder i skrivende stund og råæder Marabou. Den med Oreo, hvis der var nogen, der skulle spørge. Jep, lige så god som den lyder. Og jep, lige så svær at stoppe med at æde. Det sker nok ikke, før den er væk… Jeg har forsøgt at lægge den i et andet rum, men blev så træt af at rejse mig hele tiden.

I dag gjorde jeg noget mega godt for mig selv. Jeg benyttede mig af en personlig shopper i Magasin med min mor på slæb for at holde øje med bebs (og for at rådgive om jeg ville det eller ej). Der var tre regler: Mit budget på 5000 kr. skulle overholdes, hvert stykke tøj skulle helst koste mere end 500 kr., så jeg ikke fik noget billigt skrammel med hjem til alt det andet billige skrammel, og det skulle helst være lidt basis-agtigt tøj, som jeg kan bruge i hvert fald det næste års tid, indtil jeg har råd til tøj igen.

Når man booker sådan en tid hos en personlig shopper, skal man udfylde et skema med nogle oplysninger om en selv og det tøj, man gerne vil have med hjem. Blandt andet størrelse, selvfølgelig. Jeg har jo stadig de der graviditetskilo siddende, selvom det er et par uger siden, jeg sidst trådte op på vægten. Min mave er i hvert fald ikke, hvad den har været. Blæver, blæver. (Apropos: der er nu 4 stykker chokolade tilbage, og jeg har begyndende kvalme, men der er jo ingen grund til at gemme sølle 4 stykker, vel?) Så jeg udfyldte godtroende skemaet med en størrelse større både foroven og forneden. Det er altså et år siden, jeg sidst købte tøj, så det var ikke for at snyde. Jeg troede vitterligt på det.

Da jeg troppede op, måtte den stakkels shopper rende ind og ud af prøverummet for at finde de rette størrelser, fordi jeg tilsyneladende alligevel ikke var en størrelse 40 i bukser eller 31/31 i jeans. Eller 38 foroven. Jeg har kraftedeme (ja, undskyld jeg bander, men det må vel være på sin plads i sådan en situation som denne) fået bukser med hjem i en størrelse 36 og et par jeans i størrelse 29! WTF? Okay, hun indrømmede (hårdt presset), at de var lidt store i størrelsen, men stadig! Begge dele sidder skide godt. Især med de fantastisk behagelige højhælede sandaler fra Billi Bi, som også kom med hjem for at bo hos mig. Jeg tror, de sandaler kommer til at følge mig i tykt og tyndt hele sommeren. Det er de perfekte mor-sandaler! Stay tuned for billeder af outfittene. (Og ja, jeg har spist al chokoladen nu, så det kan godt være, der går lidt tid, før der kommer billeder af tøjet, for jeg skal lige kunne passe det igen…)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En (vellykket?) tur til børneslaraffenlandet - Lalandia