Et utaknemmeligt skarn

Status på projekt six pack in six weeks

… eller som jeg kalder det: “Klø på i tre uger. Lad livet komme i vejen og forstyrre målrettetheden. Hold pause i to måneder. Start op igen i tre uger.”

Se i øvrigt mit tidligere indlæg herom her.

Tadaaaaaa!

Kan I se forskellen? :-D

Kan I se forskellen? 😀

Hvis I har lidt svært ved at se forskellen, så skal jeg endelig hjælpe jer:

  1. Jeg smiler på det til venstre. På det til højre har jeg derimod taget den relevante trutmund-maske på. Det er trods alt et selfie.
  2. Jeg har make-up på på billedet til højre. Og udslået hår.
  3. Jeg har mere tøj på på billedet til venstre.
  4. Der er noget med lyset og skyggerne. Fitnesscentret har af åbenlyse årsager meget bedre belysning til at fremvise mavemuskler gemt bag fedt.

Og noter så lige, at jeg IKKE har ammebh på på billedet til højre. Det kan vist tælles på en hånd, hvor mange gange det er sket det sidste år. De er trods alt pænt behagelige de kære carriwells (serviceinfo! IKKE reklame).

P.s. Der er IKKE sket en skid med de mavemuskler. Det er ren belysning og skygger. I tror ikke på mig? Jeg skal vise jer:

Der er fem dage og TO mavetræninger mellem de to billeder. Det til venstre er taget i lørdags. Det til højre er taget i dag. Forskellen? Lys, hår, makeup. Tro ikke på alle billeder I ser.

Der er fem dage og TO mavetræninger mellem de to billeder. Det til venstre er taget i lørdags. Det til højre er taget i dag.
Forskellen? Lys, hår, makeup. Tro ikke på alle billeder I ser.

P.p.s. Mens jeg har skrevet dette indlæg, har jeg spist en hel pose Tortilla chips – rundt regnet 800 kcal. Post træningsdiæt, jeg skal komme efter dig. Jeg skal nok få ødelagt de mavemuskler.

P.p.p.s. Dette er ikke et show off indlæg. (Jo, det er sgu da også lidt! Det behøver ikke være strækmærker og delte mavemuskler det hele.) Til gengæld vil jeg gerne erklære mig enig med Jelena a.k.a. Iværksættermor i dette indlæg om forbilleder. Hold kæft hvor har hun ret! Så vis ikke dette til jeres døtre og hold snakken om kropsidealer på et minimum overfor børnene. Vi er sgu da alle lige gode uanset antallet af procenter på fedtet. Jeg beviser det! Og brygger p.t. på en liste over evigtgyldige komplimenter, som kan bruges vidt og bredt. Eller tykt og tyndt??… ;-D

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et utaknemmeligt skarn