Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

2 kommentarer

 1. Soldier's wife

  Hej igen.
  Ja, jeg laver altså andet end at sidde og læse din blog :-), men bliver simpelthen lige nødt til at kommentere på dette indlæg også, for jeg har det på PRÆCIS samme måde!! Det er gerne mig der lægger vores billeder ind på computeren, og der sker ofte/næsten altid det, at jeg klipper mig selv ud af billederne, fordi jeg simpelthen ser tåbelig ud. Akavet. Ikke-fotogen. Tyk ud (i hvert fald tykkere end jeg er i virkeligheden). Sur ud. Lige gyldigt om jeg er klar over at billederne bliver taget eller om de bliver taget “skjult”, så ser jeg bare tosse-dum ud. Læste engang at man kunne træne sig til at være fotogen – noget med at stå foran spejlet og øve sig i at ramme liiige det det smil som gjorde noget godt for ansigtet. Lidt kunstigt i starten, men efterhånden ville det falde en naturligt. Must try! Har ikke prøvet at blive fotograferet hos en professionel – har nok tænkt at det var spild af penge at fotografere mig…
  Mvh Christina

  • Usmukhedsprojektleder

   Fedt at jeg ikke er alene! 🙂

FØLG DINE YNDLINGSBLOGS
Du kan nu følge dine yndlingsblogs og se deres nyeste indlæg på bloggersdelight.dk