Kunsten at tegne med sit barn

Marts måneds udfordring til mig selv

Kom tilbage flade mave!!

Kom tilbage flade mave!!

Jeg har en tilståelse, jeg synes, det er på sin plads at dele med andre end de personer, der er så tæt på mig, at de alligevel ikke kan undgå at opdage det. Jeg tvivler godt nok på, at der er nogen, der er klar over, hvor stort omfanget af det er, men det holder jeg lidt for mig selv. Faktum er, at jeg er et seriøst slikmonster. Jeg kan gå helt i panik, hvis der ikke er udsigt til, at jeg kan få en lille bitte vingummi i munden i et længere tidsrum, og jeg har derfor jævnligt et lille (og meget hemmeligt) stash i tasken.

Da jeg endelig havde fået skubbet den baby ud af mine mest private dele, fik jeg langt om længe bugt med den umanerligt irriterende halsbrand, som har holdt mig fra at indtage de rimelige mængder sukkerfyldte goodies, som en gravid kvinde efter min mening med rette kan tillade sig. Jeg fik i den grad både appetitten og slikhungeren tilbage efter fødslen. Min mand har grinet længe over, at jeg en aften kort efter fødslen sneg mig ud i køkkenet og smurte mig et par boller, for det plejer jeg ALDRIG at gøre. Men jeg var så sulten!

I måneden efter fødslen gav jeg derfor lods og lod alskens mad og lækre sager tage turen ned i mavsen. Åh det var ren nydelse! For et par uger siden gik det dog op for mig, at jeg nok bliver nødt til at gøre lidt ved det, hvis de sidste tre kilo skal væk, inden jeg skal på en tiltrængt shoppetur efter lidt sommerkluns. Så… jeg lavede den klassiske aftale med mig selv om, at jeg i hele marts måned kun måtte spise slik og kage en dag om ugen og meget gerne indtage en lidt større mængde frugt og grønt til at stille sulten. Jeg har utallige gange forsøgt mig med en hel måned uden usunde sager, og jeg ved, at min viljestyrke bliver til 0, lige så snart vi nærmer os uge nr. to. Denne gang tænkte jeg derfor – klog af skade – at det var bedst at stille mig selv en ugentlig “fridag” i udsigt, hvis jeg skulle kunne overholde det denne gang. Der ryger immervæk en del færre poser Matadormix og Marabou ned, når det kun er en dag om ugen.

Men jeg har saftsuseme allerede snydt! Første uge gik fint, men søndag aften blev det for meget for mig. Weekenden havde været rigtig dum, og jeg synes derfor, at jeg havde brug for en lille pick-me-up-chokoladebar, da jeg alligevel skulle i Netto efter mælk. Jeg bander nogle gange Nettos spotvarehylder langt væk. Især den med al slikket. Der er jo altid noget, der frister.

Så… Jeg prøver lige at tage mig sammen resten af måneden. Ønsk mig nosser af stål (billedligt talt) og mave som et vaskebræt (bogstaveligt talt) 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kunsten at tegne med sit barn