Når livet slår dig ud

Hvad dælen er en Liebster Award? Og en masse fakta om yours truly

liebster-680x680

Forleden fik jeg en besked om, at Hanne fra bonusliv havde nomineret mig til en Liebster Award. TAK HANNE!!! Tror jeg nok.

Jeg anede nemlig ikke, hvad det var for en fisk, men efter at have tjekket Hannes blog og googlet lidt, har jeg fundet ud af, at det er en måde at opdage nye mindre bloggere på, og den bliver givet af blogger til andre bloggere med relativt få følgere. Og det vil jeg da mega gerne støtte op om. More power to the little people! Eller blogs vel egentlig. Vi har jo lige så meget på hjerte, som de store fisk i havet.

Selvom lige den her måde at gøre det på fungerer en lille smule som et af de der kedsommelige kædebreve, hvor der var lige så lidt opfindsomhed som i den madpakke, min far plejede at smøre til mig, da jeg var barn (Hej leverpostej og spegepølse, mine gamle venner), så vil jeg gerne lege med på legen. Mest fordi jeg har hele fredagen her for mig selv, indtil børnene og deres far kommer hjem, og jeg nægter at gøre rent! Og vi skal have pizza til aftensmad. Og vin! Basta! (Apropos mit seneste indlæg her)

Der er sindsygt mange regler, man skal overholde, når man vælger at modtage sådan en Award og for ikke at trætte jer med dem, så linker jeg lige til Hannes indlæg her, hvor hun så nydeligt har beskrevet dem.

Hanne har stillet 11 spørgsmål, som jeg skal gøre mit bedste for at besvare:

1) Hvorfor blogger I? Oprindeligt startede jeg bloggen (det er snart 2 år siden! Læs evt. mit allerførste indlæg her), fordi jeg selv manglede et sted at gøre af alle mine tanker om mit uperfekte liv. Jeg var desuden træt af, at alle de blogs jeg læste kun handlede om det perfekte, smukke velorganiserede liv, hvor alle havde fuldstændig styr på deres shit. Det havde jeg nemlig ikke. Og det har jeg i øvrigt stadig ikke.

2) Går I op i jeres side-besøg? Jeg ville gerne sige nej, men det ville være en enorm usandhed. Jeg kan godt lide, at der sidder nogen derude, der læser det, jeg bruger tid og kræfter på at skrive.

3) Hvilke andre blogs læser I? Åh, jeg læser alle mulige, mere eller mindre sporadisk: Karmamilli (fordi jeg kender Christina fra APA, og hun er en mega sej tøs!), Sneglcille, Twinpeaks, Cana Buttenschøn, Lillemor, Meyermor, Lortemor, Miriams Blok, Nutidensmor, Rockpaperdresses, Superheltemor, Plummum

4) Hvor høj er jeres IQ? Det aner jeg ikke! Jeg tør ikke teste det, men den er vist ret gennemsnitlig. I hvert fald høj nok til at gennemføre jura-uddannelsen med et ok gennemsnit.

5) Almindelig sodavand eller med aspartam? Begge dele! Jeg er hverken sukker eller sødemiddelforskrækket. Jeg vælger zero, når jeg synes, jeg bør spare lidt på kalorierne, men nogle gange bliver jeg så træt af sødemiddelbismagen.

6) Hvilken uddannelse har I? Cand.jur.

7) Rød eller blå blok? Er der forskel? 😉

8) Dansk camping eller charterferie? Charter. Når jeg skal holde ferie, skal jeg IKKE vaske op, lave mad eller andre hverdagsagtige ting.

9) Vegetar eller kød-æder? Kød. Men jeg ville ikke savne kødet, hvis jeg lige pludselig ikke kunne få det. Mit største ønske er egentlig, at der er nogen andre, der laver min sunde, velsmagende mad. Med eller uden kød.

10) Hvilket område på din krop ville du forskønne med plastikkirurgi, hvis du fik det foræret? Haha! Hvis du har læst dette indlæg, så ved du vist godt, hvad jeg vil svare! Selvom ideen om at putte fremmedlegemer i min krop er ganske utiltalende, synes jeg.

11) Mænd – håndværkeren eller kontor-manden? Min mand er militærmand. Så han er vel egentlig en ret god kombi. Det har jeg det ret godt med. Hvis bare han ikke var sådan et rodehoved 😀 

Hvis du ikke er træt af at læse om mig endnu, så får du da lige 11 facts mere om undertegnede her:

1. Jeg har fobi overfor overmoden frugt. Ydrk! Det og så højder.
2. Jeg har en ret høj tolerance overfor rod. Lige indtil jeg ikke har den længere.
3. Jeg er ekstremt dårlig til at tegne. Det er noget med, at jeg ikke kan huske, hvordan ting sådan rigtigt ser ud?!
4. Jeg kan godt lide kage. Og slik. Al slags. SURPRISE!!!
5. Jeg har en helt ekstremt dårlig almen viden. Jeg burde træne min hukommelse lidt mere.
6. Jeg har aldrig fundet fidusen i at købe cremer til flere hundrede kroner. Stik mig Matas’ fugtlotion, og jeg er klar.
7. Jeg gik med briller, indtil jeg var 14. Så vandt min forfængelighed, og øjenlægen sagde heldigvis ok til at smide dem. Han advarede mig dog om, at jeg skulle regne med, at jeg skulle have briller igen 20 år senere. Det er så nu!

Lille Frøken Brilleabe

Lille Frøken Brilleabe

8. Mine yndlingssteder på kroppen er mine lange øjenvipper og min flade mave.
9. Da jeg gik i 9. klasse havde jeg fem fritidsaktiviteter: blokfløjte, klaver, cornet, orkester og håndbold. OG en kæreste. Hvordan filan fik jeg tid til det?
10. Mine forældre blev skilt, da jeg var 23. Jeg vil vove og påstå, at det er mindst lige så hårdt, som hvis de bliver skilt, når du er 13. Hvem sagde: fanget i midten?
11. Jeg var 9 måneder i England efter gymnasiet, hvor jeg arbejdede som frivillig på en skole for handicappede. En kæmpe oplevelse, som jeg desværre ikke fik fuldt udbytte af, da jeg havde monster hjemve, og som endte med, at jeg tog hjem et par måneder før tid.

Og nu til det, det rent faktisk handler om. Nominering af 11 andre fantastiske små bloggere med noget på hjerte, og som jeg har besøgt flere gange… Det kan jeg ikke! Det er nemlig ret få små bloggere, jeg klikker ind hos jævnligt. Det er faktisk pænt nederen, men jeg er åbenbart en doven bloglæser, som ikke gør en indsats for at finde nye spændende blogs at læse. UNDSKYLD. Jeg har lige gjort en lille indsats, og dem, jeg kan nævne, udover bonusliv selv, er:

Fru Appel: om livet som hustru til en pænt succesrig advokat. Fru Appel er en fellow-jurist, som er glad for pæææne sko, til tider lidt makabre slankekure (det var noget med et korset), og at rejse med sin mand til eksotiske steder, hvor han plejer sit advokatnetværk, og Fru Appel slikker sol! What’s not to love?
Provinsmor: en blog om livet på landet, som mor til to, snart tre, og om alt det, vi alle kender, når man også er mor, og som er så rart at høre, at andre også oplever.
Corporate mor: Hvis du også er karrieremor, så tjek den her blog ud, som indeholder alskens gode råd. Også om hvordan den der mor/karriere-udfordring kringles.
Venterpaavin: Den første gang, jeg stødte på søstrene Anne og Kits blog, var via deres altid søde og sjove små kommentarer på nogle af “de store” blogs. De underholder om alt mellem himmel og jord på bloggen, og det er jo det, vi gerne vil have 🙂
Bonusheksen: om livet med bonusbørn og eget barn i vente. Hun skriver godt og underholdende om blandt andet om livet som preggo.
Papirflyet: En velformuleret og ærlig blog om livet og hverdagen som jobsøgende journalist.

Jeg gad også herregodt nævne: camillate, men hun har ikke blogget længe, hun har vist ligesom boykottet konceptet lidt, og der var vist også noget med en glemt regning for domænet, men hun får alligevel et par ord med på vejen, for hun skriver dælme godt og morsomt om det der mor-liv, som vi er mange, der bakser med.

Jeg ved faktisk ikke, om de alle sammen er små. Især Provinsmor og Venterpaavin må da næsten have lidt mere end 1000 læsere, som åbenbart er det, man bruger til at kategorisere en blog som lille. Nå, nomineringen er givet uanset.

Det er meningen, at jeg skal informere de ovennævnte bloggere om nomineringen, og det er jeg lidt betænkelig ved. Måske er der en kædebrevshater imellem dem? Måske tager de SLET ikke godt imod sådan at blive pålagt arbejde fra en fremmed, som oven i købet ikke betaler en dyt for det. (Jeg sender dog gerne chokolade, hvis det kan mildne humøret lidt?) Hvis I gider, skal I bare svare på samme spørgsmål, som jeg har svaret på ovenfor. Jeg gider ærligt talt ikke opfinde nye, og jeg synes i øvrigt, de er aldeles glimrende.

Nu får I ikke mere for den 25-øre, som man sagde i de gode gamle dage. Kan I huske den: 25-øren? Den var så fin og lille og med hjerter på <3

4 kommentarer

 • Kirsten Thulesen

  Sikke en hyggelig måde at lære dig at kende på 🙂
  http://kirstenthulesen.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hep hey – fandt dig lige via den her Award, fordi du blev nævnt hos en af de bloggere jeg følgere. Tak.
  Også tak for at du kort beskriver de blogs du nominerer, så slipper jeg nemlig for at besøge dem alle, men kan nøjes med dem, der umiddelbart lyder som noget for mig 🙂

  Marie / krøllerier

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fru Appel

  Tak for nomineringen. Tror jeg. ;))

  KH

  Fru Appel

  Fruappel.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dia

   Haha Fru Appel. Det var så lidt. Eller noget… 😀 Men tak tilbage for dine skriverier 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når livet slår dig ud