Jeg googlede mit navn og blev en smule skræmt

Fødselsdag før og efter børn…

Duften af friskbrygget kaffe får næseborene til at vågne et nanosekund før hjernen. Der er noget helt særligt ved denne dag. Du har glædet dig. Der er en lille bitte sommerfugl, der har basket med vingerne i din mave i flere dage. Du får lov at vågne rigtigt, tage et lækkert bad, iføre dig dit lækreste kluns, før du sætter dig ved morgenbordet. Et morgenbord fyldt med det lækreste bagerbrød og masser af gaver. STORE gaver, som du ikke kan vente med at pakke ud. For det er din fødselsdag.

Eller…

Du bliver vækket af en tå i din næse. Ligesom alle de andre dage. Det føles, som om du kun lige har lagt dig til at sove, og mens du forsøger at afværge utallige slåskampe med den ene hånd, kaster du et eller andet tilfældigt kluns på, hvorefter du prøver at overbevise slagsbrødrene om, at nattøj ikke egner sig til dagens dont i daginstitutionen.

Morgenbordet byder på de daggamle boller fra dagen før, og børnene pakker dine gaver ud for dig. Hvis de da ikke sætter sig i sofaen med ipad’en, når de ellers har forsøgt at ramme dig med deres morgenmad. Ikke med vilje. Nejnej da. Selvfølgelig ikke. Bare fordi de stadig er enten lidt motorisk udfordrede eller har drøn svært ved at koncentrere sig om at spise SAMTIDIG med, at der ligger gaver på bordet, der IKKE er pakket ud endnu.

TAK til min søde familie for den dejligste fødselsdagsmorgen. Jeg kunne ikke forestille mig en mere perfekt en af slagsen. Eller. Altså det kan jeg jo godt. Jeg har lige beskrevet den. Jeg ville bare ikke undvære at holde den med mine yndlingsmennesker.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg googlede mit navn og blev en smule skræmt