Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

2 kommentarer

 1. Altså søde du, hvor er det dejligt at læse at du har en god dag, og lidt rart at se frem til. De sidste par indlæg fra din hånd har været meget hudløse, og jeg har fået en knude i maven hver gang jeg har læst dem. Mest af alt fordi jeg virkelig kan relatere til din oplevelse af barselslivet. Selvom jeg har afholdt barsel i København begge gange, så har det stadig været ensomt. Jeg er den der har rendt til babyrytmik, svømning, babybio, barselsnetværk, ALT der involverede en smule voksen kontakt. Ens hjerne bliver jo virkelig understimuleret af de børn…

  De er søde, jovist, men godt selskab?Det er de virkelig ikke!

  Med ønsket om en god nats søvn, og en kæmpe krammer herfra 🙂

  • Usmukhedsprojektleder

   Tusind tak for din søde kommentar! Der er ingen tvivl om, at man kan overkomme en lille bitte smule mere, når man får en god nats søvn. Den slags er ikke sædvane i dette hjem, desværre, omend jeg tror, der er nogen, der har det en del værre.

   Det ER bare federe at være på barsel i KBH. Det var jeg også i første halvdel af min første barsel, men nuij det kan også komme til at koste knaster med alle de aktiviteter og al den shopping, man bare bliver nødt til at foretage sig for at holde kedsomheden fra døren. Oh yes tal med mig om understimulerede hjerner! Det er også derfor jeg blogger lidt. Så jeg i det mindste får øvet mit skriftsprog lidt. En nødvendighed, hvis jeg skal have nogen forhåbning om at komme til at klare mig nogenlunde, når jeg er tilbage på job.

   Tak fordi du læser med og gider kommentere! Det hjælper!

FØLG DINE YNDLINGSBLOGS
Du kan nu følge dine yndlingsblogs og se deres nyeste indlæg på bloggersdelight.dk